E-mail cím: Jelszó:
 
Új felhasználó regisztráció

 
 


GYIK

Mi a DiaSafe Online?

Olyan online felület, ahol a képzett DiaSafe beépítők, regisztrálhatják az általuk beépített kikötési rendszereket, és nyomon követhetik a rendszerek mindenkori állapotát.


Hol érhető el a DiaSafe Online?

diadem.com/diasafe


Mi az előnye a DiaSafe Online használatának?

Az Európai Unióban minden életbiztonsággal kapcsolatos eszközt kötelező évente legalább egyszer felülvizsgálni. Ennek a nyílvántartásához és betartásához ad segítséget ez a felület.


Hogyan tudok belépni a felhasználói fiókba?

 1. Minden Beépítő az eredményesen elvégzett képzést követően oklevelet kap a gyártótól, létrehozzuk az online felhasználói fiókját, és ideiglenes belépési jelszavát e-mailben elküldjük számára.
 2. Ha a képzés során a beépítő nem adott meg e-mail elérhetőséget, akkor az Új felhasználó regisztráció gombra kattintva, oklevélszáma megadásával, saját maga hozhatja létre felhasználói fiókját.

 Hogyan regisztráljam a beépített kikötési rendszereket?

 1. Szériaszám megadása a Rendszer regisztrálás vagy a Csoportos regisztrálás (ha egy tetőn több kikötési rendszer található) menüpontnál.
 2. Projektadatok megadása
 • Beépítés dátuma
 • Beépítés ideje
 • Beépítés pontos helye
 • Megbízó adatai
 • Tulajdonos adatai
 • Üzemeltető adatai
 • Beépítési dokumentumok feltöltése (Használatba adási jegyzőkönyv, Fényképek, Alaprajz)

A beépített rendszer üzemelési engedélye 1 évig érvényes, erről e-mail értesítést kap a beépítő, a gyártó és a tulajdonos / üzemeltető.


Hogy működik a rendszer projektkövetési funkciója?

Az üzemelési engedély lejárta előtt 2 ill. 1 hónappal és az engedély lejártakor a beépítő, a gyártó és a tulajdonos / üzemeltető figyelmeztető e-mailt kap, így a kötelező rendszerfelülvizsgálat időpontja jól tervezhető.


Rögzíthető az elvégzett karbantartás/felülvizsgálat a rendszerben?

Igen, a beépített rendszereket a keresés funkcióval listázhatjuk, és a részletes adatlap lehívása után az Ellenőrzés igazolása gombra kattintva kell megadni az ellenőrzés dátumát és feltölteni a kapcsolódó dokumentumokat.